Aannemer oprit & terras Melsele - Beveren

Terras / oprit aanleggen Waasland

Aanleg oprit & terras

Aannemer Bart Rombaut uit Beveren-Waas verzorgt alle klinker werken voor de aanleg van oprit en/of terras.

Klinkers, kasseien,tegels & houten terrassen

Samen met een team van ervaren terrasleggers, machines en geschikte apparatuur legt de vakman klinkers, kasseien, tegels en houten terrasconstructies in alle perfectie én aan scherpe prijs.

Informeer vrijblijvend naar de prijs voor terrasaanleg

Siergrind

Ook voor afwerkingen van terras of oprit met siergrind kan je op de expertise van aannemer Bart Rombaut uit Beveren-Waas rekenen.

Een aannemer met ervaring aan het woord...

"Als ervaren aannemer voorzie ik altijd de juiste ondergrond en plaats daarop de door u gekozen stenen of hout. Door de juiste ondergrond te leggen, ontstaan er nooit putten of kleine verzakkingen. Ook niet na 20 jaar! Natuurlijk kiest en koopt u de materialen waar u wenst. Ik ga ze daar eventueel ophalen of u zorgt zelf voor het transport. Ik werk alles altijd mooi af zodat u jarenlang geniet van een prachtig resultaat."

Actieradius Waasland, Oost-Vlaanderen & Antwerpen

Terras en opritten specialist Bart Rombaut uit Beveren-Waas neemt zowel grote als kleine projecten aan in het Waasland en andere gemeenten in Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Info, prijs & offerte oprit / terras

Op zoek naar kwaliteit @ correcte prijs? Laat aannemer Bart Rombaut een gratis offerte opstellen. Voor bijkomende inlichtingen kunt u steeds contact met ons opnemen, ook in verband met ons aanbod op gebied van verbouwingswerken en tuinaanleg.

prijs & offerte terras / oprit aanleggen